tiistai 6. maaliskuuta 2012

"Tätit" tuli kylään

Olin iltapäivän vapaalla töistä ja houkuttelin Suvin, Hertan ja Lempin meille leikkimään. Hertalla (11-v) on sama Mauri-isä kuin Poppiksella (11 wk) eli siskopuolia ovat.

Hertta ja Lempi eivät olleet vallan ihastuneita tästä kyläilystä vaan yrittivät pysytellä pennusta mahdollisimman kaukana. Poppis teki kaikki monööverit liehittelystä komentamiseen saadakseen tädit leikkimään, mutta sai osakseen lähinnä vain tätiärinää. Pentu uskoi, kun tädit sanoivat pahansanan, mutta ei jäätynyt, vaan hetken päästä yritti uudella innolla uudestaan. No Suvi-täti sentään tykkäs :D

Kestettyään pentua urhoollisesti kahvittelun ajan, lähdimme isojen tyttöjen kanssa vielä lenkille. Pakkanen kipristeli, mutta aurinko lämmitti ihanasti. Kiitos Suvi, Hertta ja Lemponen käynnistä. Palataan taas pian, jos vaikka tätit olisivat suopeammalla tuulella.

Iltapalaksi Poppis sai maistella Sohvin karjalanpaistilihoja, nammammam kuului kipolta. Seuraavaksi tarjolla olisi ensi viikon rokotusta edeltävä matolääke, katsotaan miten se maistuu.

Mauri-isukin esikoisia ja iltatähtiä Suvin syliteltävänä.


Hahah, Hertan ilme kertoo kaiken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti