lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kera siskon ja veljen

Poppari sai mieluisia vieraita, kun Kristina ja Selma ja Leea ja Viki tulivat leikkimään. Vietimme keväisen leikkihetken ulkona, jossa pirpanat saivat riemuita jälleennäkemisestä. Ja sitä riemuahan riitti. Aivan valloitavia nämä sisarukset. Rohkeita ja hurjan sosiaalisia tapauksia kaikki. Söpöjä riiviöitä kaikki tyyni. Ulkoilulla tapasimme niin hiihtäjiä, pentua tervehtivän naapurimme kuin pari koiraa. Eikä kuulkaas paljoa ujosteltu.

Hankikanto aiheutti tiettyä tarkkaavaisuutta meissä, jotta riemuilijat eivät karanneet turhan kauas. Ja Selmaa piti pitää ohikulkijoiden suhteen silmällä, olisi niin mieluusti lähtenyt jatkamaan tuttavuutta.  Pennut nauttivat, riehuivat ja painivat. Ja hihnoissa ollessaan "taluttivat" toinen toisiaan. Tuli ihan mieleen Sohvin ja Topin pentuvaiheet, jolloin naureskelimme Lindan kassa, että pystymmeköhän koskaan lenkkeilemään normaalisti, kun pennut painivat hihnat solmussa koko ajan. Ja niin me vain nyt lenkkeilemme. Viki muistutti lurppakorvineen jotenkin niin paljon Topia pienenä, olisitpa Linda nähnyt :)

Ja oli mielettömän mukavaa ja mielenkiintoista vaihtaa kuulumisia ja kokemuksia Kristinan ja Leean kanssa. Aivan ihanat perheet Taru on taas kasvateilleen löytänyt. Tuttuja juttuja kuultiin, hampaita käytetään ja jäähylle joudutaan ja Poppis ja Selma ovat erityisen viehtyneet sisävessaan (huoh). Vertaistuki, se se on ihan parasta! Päätimme ehdottomasti jatkaa pentutärskyjen merkeissä.

Poppis veteli umpisikeitä 4h putkeen tapaamisen jälkeen. Kiitos Kristina ja Leea, ensi kerralla sitten ne kahvitkin...


Blogi ylpeänä esittelee..

Kristina ja Selma

Leea ja Viki. Ja ne korvat. Pitäiskös cairneja alkaa jalostamaan näillä korvilla (Taru sulkee nyt vaan silmänsä).


Katsokaa nyt tuota Vikin ilmetta. Ilmettyä Gremlins-meininkiä...

Ihanat cairnhännät ja ihana meidän Poppis <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti