lauantai 31. maaliskuuta 2012

Pennut virikkeillä

Tänään suuntasimme virikeluolastolle kolmen pennun voimin, kun Popparin Selma-sisko ja Viki-veli tulivat mukaan luolailemaan. Sohvikin pääsi mukaan malliksi.

Nyt luolailun alku meni leikiksi, sisaruksilla oli ratki riemukasta yhdessä. Luolastoakin käytettiin, mutta lähinnä temppuratana, jonka läpi juostiin tuhatta ja sataa. Kun suurimmat höyryt oli riehuttu, niin pennut alkoivat seurailla Sohvin puuhia ja malttoivat tutkailla jo luolaston sisältöä. Nyt edettiin jo pidempiä pätkiä kuin viimeksi ja pennut uskaltautuivat jo yksinkin etsimään luolaston herkkuja. Nyt oli jo hetkiä, että neljästä koirasta ei näkynyt vilaustakaan ja oli ihan hiljaista, kun kukin tutki keskittyneesti paikkoja luolaston sisällä.
Ja sitten taas leikittiin.

Oli ihana nähdä Popparin siskoa ja veljeä. Pennut ovat kasvaneet ripirinnan, tosin Poppari näytti vähän kukkakepiltä skroden veljensä ja pyöreämmän siskonsa rinnalla. Taitaa tuo ipana kuluttaa melko tavalla Sohvin kanssa painiessaan. Viki oli jo hyvällä menestyksellä aloittanut koulunkin, joka muuten meillä starttaa huomenna, klups.

Tarkkaa nuuskuttelua jo luolaston ulkopuolella.

Kolmen kopla.



Mahtuumahtuu, vaikka kaksi yhtä aikaa.


Viki kieri supin ihanassa tuoksussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti