sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Rieku ja Raiku

Kristina ja Selma toimivat tämän viikon pentutapaamisen emäntinä. Samalla reissulla Poppis sai paitsi aimo annoksen pentusäpinää, niin myös autoilu-, rappukäytävä- ja kyläilyharjoitusta.
Ensin pennut riekkuivat lumikinoksissa ja siitä karuselli jatkui sisätiloissa. Ympäri, ämpäri ja uudestaan. Pikajuoksua ja painia. Lisäksi Poppari lutasi antaumuksella kylän juomakipossa vedet ympäriinsä loiskuen vaikkei ole tehnyt sitä koskaan kotona. Kristinan kanssa todettiin, että harvassa paikassa sitä viitsii tässä vaiheessa näiden pissaiitojen kanssa kyläillä. Onneksi tällaisessa toisessa pentukodissa voi ottaa rennosti niin isäntäväki kuin kyläilijät. Kaksi tuntia siskokset jaksoivat jumpata ja autoon kannettiin onnellisen väsynyt pentu, joka kuorsasi kotiin asti, söi kipponsa tyhjäksi ja nukahti uudelleen. 
 
Pennut ovat kasvaneet ripirinnan. Poppari on aavistuksen Selmaa pienempi. Ihanaisia tarmopesiä molemmat. Kiitos Kristina järjestelyistä! Ensi viikolla yritän saada meille ajan virikeluolastolle. Katsotaan, mitä nassikat siitä sanovat...







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti