sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kevättalvi

Vitsi mikä sää tänään. Ulkoiltiin koko family lähimetsässä, josta tuo uusi aloituskuvakin napattiin. Hanki kantoi koirat muttei meitä. Näillä poluilla on vähän kulkijoita, joten juoksuinen Sohvikin sai kulkea vapaana. Kunnes. Mikko piti polulla perää ja ehti huutaa, että takaa tulee koira vapaana ja nappasi Pompulan syliin. Minä torppasin Sohvin etenemisen ja jäimme odottelemaan hyväntuulisen cavalieri uroksen omistajia, jotka pian pahoittelujen saattelemana tulivatkin. Kyseessä oli leikattu poika, joten koirat päästettiin leikkimään yhdessä. Poppiksesta kaikki uudet koirat on niin fantastisia, alkoi siinä calavierinkin hymy hyytyä, kun meidän neiti esitti riehakasta leikkiosaamistaan.

Pihalla koira-aidan vierukset on nyt tampattu niin, että koirat eivät hangen päältäkään pääse livahtamaan pihalta pois. Toinen tovi kuluikin auringon lämmittämällä pihamaalla. Koirat kaivoivat maata näkyviin ja minä mietin, että jokohan kohta voisi juoda kahvit pihalla. Ihanaa, kevät tulee.

Illalla Sohvi pääsee virikeluolastolle Mandy-cairnin kanssa, joka kävi luolailemassa kerhon luolastopäivällä. Harvoja sisälajeja muuten, joita saa harrastaa juoksuisen nartun kanssa.



Yöllisiä pedon jälkiä.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti