sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pennut luolailee

Tänään pennut pääsivät aivan uusien virikkeiden pariin, kun suuntasimme pentutreffille virikeluolastolle. Valitettavasti Selma-siskolle tuli este ja niinpä Sohvi pääsi opastamaan Poppista ja Viki-veljeä luolaston saloihin.

Tutustuminen meni hienosti, suorastaan yli odotusten. Pennut eivät ujostelleet uutta tilaa tai sen tuoksuja, vaan pokkana heti alusta alkaen kipittivät Sohvin perässä luolastoon ja etenivät sujuvasti muun muassa ahtaammassa putkessa, johon en ole monen aikuisenkaan cairnin uskaltautuneen. Meidän oli tarkoitus alkuun availla luolaston kattorakenteita, mutta ei me ehditty. Ne meni jo. Pennut etenivät aika paljon Sohvin perässä ja loppua kohden uskaltautuivat luolailemaan myös kahdestaan.

Toki välillä leikki vei voiton, mutta yllättävän hyvin jo hyödynsivät luolastoa. Kouluttajana luolastolla meillä toimi Tommi/Heiluva Häntä, ja kovasti pennut saivat häneltä kehuja reippaudesta. Loppuun antoi pentujen vielä tutustua linnun sulkiin, kurren karvaan, jänön jalkaan ja lopulta siihen isoon ja pelottavaan supiin. Sohvihan ei noista osista ole koskaan järin kiinnostunut ollut, mutta Poppari tutki eri elementit tarkkaan ja niin vain yritti kihnuttaa itseään siihen supinrevohkaan (!).

Kyllä me oltiin Leean kanssa niin ylpeitä noista pienistä ja ehdottomasti päätimme jatkaa luolastoharjoituksia.

Alkuun kurkkailtiin venyttäen takajalat vielä ulkopuolelle.
Yhdessä me uskalletaan.

Tää olikin ihan iispiisi.
Nasta mesta.

Mut nyt mä kurkkaan viel tän putkiston.

Mitäs sulla siinä on?

Tällaset kurret meillä on tapana pistää poskeen.

No nyt löytyi kaikkia kiinnostavaa kamaa.

Jänöstä jalka.

Poppis kohtaa Supin.

Saiskos sitä odööriä vähän itseensäkin.


Häkellyttävän yhdennäköisyys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti