maanantai 19. maaliskuuta 2012

Hirnahdus

Blogin aiheesta sivuun. Olen jo vuosia suunnitellut vanhan ratsastusharrastukseni elvyttämistä. Viime vuosina olen lievittänyt pahinta kuumetta issikoiden kanssa vaeltamalla. Mutta nyt projekti takaisin satulaan on tosissaan käynnistetty. Ja viimeistään kesällä olisi tarkoitus päästä aloittamaan oikeat hevostelut.

Hörinää.

5 kommenttia:

  1. Oho, ihanko totta? Mulla on nimittäin täsmälleen sama tilanne, siis noita satunnaisia issikkavaelluksia myöten! Mun pitäisi myös kesällä aloittaa ratsastusharrastuksen elvytys todenteolla, enkä voi enää lykätä sitä, kun sain kaveriporukalta lahjaksi avustusta jonkin kausikortin tai kurssin kustannuksiin. Oon myös ostanut uudet ratsastushanskat ja sovitellut viime viikonloppuna mökiltä löytynyttä vanhaa kypärää päähän (ja todennut, että uusi tarvitaan). Mihin sä ajattelit mennä hevostelemaan?

    T. Hannamari

    VastaaPoista
  2. Alustavasti olen tuota Knaperbackaa ajatellut.
    Perusvarusteet hankin minäkin muutama vuosi sitten. Olisi kiva päästä ensin intensiivikertauskurssille ja jatkaa siitä sitten kerta viikkoon.

    Voin laittaa yksärillä viestiä, miten homma lähtee etenemään :)

    /Anne

    VastaaPoista
  3. Mä olen nyt yrittänyt kartoittaa tallivaihtoehtoja. Saattaa olla, että ainakin toistaiseksi keskustassa asuvana kallistun joko Keskustallin tai Tuomarinkylän ratsastuskoulun Ruskeasuon tallin puoleen, koska ne ovat mulle helpon matkan päässä, vaikka vähän kalliimpia kuin kauempana sijaitsevat. Aloituskynnys on hyvä pitää matalalla, sitten heppakärpäsen kunnolla puraistua voi alkaa raahautua harrastuksen perässä pidemmällekin :) Mulla aloittaminen on lykkääntynyt pari vuotta kaiken maailman kiireiden vuoksi, mutta myös siksi, että en ole tiennyt miten voin aloittaa. Nyt mulle on selvinnyt, että mukaan pääsee ostamalla eka vaikka ns. irtotunnin ja pyytämällä päästä johonkin helpon tasoiseen ryhmään. Tai sitten yksityistunti, jolla tsekataan millä tasolla mennään. Ei siis tarvitse mennä ihan alkeiskurssille vaikka on vähän ruosteessa :) Mutta innolla odotan raporttia miten sulla alkaa sujumaan. Ehkä meidän molempien täytyy aloittaa myös ratsastusaiheiset blogit?

    Hannamari

    VastaaPoista
  4. Heips,

    tallille on kuulema kohtuulliset julkisetkin yhteydet Helsingistä. Pitäiskös ottaa testikerta kimppaan? Päästään minun autolla.

    /Anne

    VastaaPoista
  5. No mikä ettei! Mietitäänkö detaljeja vaikkapa sähköpostilla?

    Hannamari

    VastaaPoista