maanantai 19. maaliskuuta 2012

Maanantain mallia

Maanantai-iltaa mennään. Alkuillasta käytiin kaupunkikävelemässä ja tutustumassa raitiovaunuliikenteeseen. Lisäksi vietettiin aikaa eläintarvikeliikkeessä. Poppista alkuun vähän jänskätti pienessä kaupassa, jossa papukaijat ja undulaatit juttelivat äänekkäästi ja omistajan koira murisi takahuoneessa. Selvisi kuitenkin namitestistä eli pystyi syömään kaikissa tilanteissa. Ostettiin mukaan vähän naudan kuivattua mahaa, jolla harjoiteltiin ohittamista ulkona. Onnistui jo paremmin. Eli tarvitaan vain hyvät eväät ja tiheää harjoitusta.

Nyt on sian kielet porisemassa ja koirien pedikyyri ohjelmassa. Poppiduu ei vaihteeksi pitänyt kynsienleikkauksesta vaan vinkuroi päättäväisesti. Ihan samanlainen kuin Sohvi pentuna. Mutta ei auta, homma hoidetaan rauhallisesti loppuun. Jotenkin tuntuu, että ei niinkään protestoi sitä leikkausta, vaan ennemminkin kiinnipitämistä.

Sen sijaan tämä pentu tykästyi harjaamiseen ja tykkää nykyisin lekotella harjaamisen aikana silmät lurppien. Se on uutta se.

Tänään muuten varmistui meidän kesäagivuorot. Treenaamme pienellä porukalla lauantaisin toukokuusta syyskuuhun Vuokkoset-hallilla. Saa sataa :D Vuoro on Sohvin vuoro, mutta Pikkarainen pääsee varmasti vähän tutustumaan.

Mukavaa viikkoa ystävät hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti