tiistai 1. huhtikuuta 2014

Lelut

Eilisissä Sepon treeneissä rytmitettiin ja erityisesti juostiin. Seppo tykkää siitä, miten koira reagoi liikkeeseeni ja halusi nähdä sitä lisää. Niinpäs me sitten spurttailtiin koko vuoro, lääh sentään. Koska radalla kääntyiltiin koko ajan en voinut ottaa etumatkaa, vaan hain koirat kaikista putkista ja kontateilta ja sitten mentiin. Näytti se toimivan paremmin kuin se, että etuilen ja sitten joudun lähes pysähtymään. Loppujäähdyttelyt näki tehdä jo porukalla metsänpuolella.


Sepon mukaan nyt pitäisi unohtaa ne hitaat nollasuoritukset, antaa palaa, nauraa hyllyille ja jatkaa matkaa. Samaahan ne kaikki koutsit nyt motkottaa, koiran potentiaali pitäisi ottaa käyttöön paremmin.

Mukaan hallilta lähti myös pari uutta Ke-Hu:n lelua, josta tuo namitasku-vetolelu äänestettiin täällä kotona suosikiksi. Opetellaan leikkimään projekti sai siis taas uusia työkaluja. Tavoite on noilla vapaavuoroilla käydä lelupalkkailua kertailemassa hallilla. Molemmat koirat meillä on namipalkattuja ja näin myös namipalkkautuvia. Lelut, joissa on namit sisällä toimivat siis toistaiseksi meillä parhaiten.



Kevään treenitaukokin on nyt ajoitettu kalenteriin, Sohvi pitää agilitytaukoa sen samaisen kuukauden, jonka Pomppu lepää sterkan jäljiltä. Tauko osuu juuri talvi- ja kesäkauden väliin, ja vain muutaman seuran kesätreenin joudun käymään ilman koiraa. Jaksetaan sitten taas harjoitella ja kisata kesäkausi ennen elokuun kesälomaa.

Vuorotteluni alkoi tänään. Sen kunniaksi siivosin trenikamat, reput ja laitoin kaikki koira-alustat, -pyyhkeet ja -manttelit pesuun. Siivoushullu aprillipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti