maanantai 21. huhtikuuta 2014

HAUska Pääsiäinen

Silleen kaikkee. Mökkeilyä ja terassilla kilistelyä. Hullua peltojuoksua. Pitkiä aamulenkkejä. Pitkiä iltalenkkejä. Kokoajan pihalla. Aurinkokylpyjä. Tennarit, eikä hanskoja.





Minnaa ja Peleä tsemppaamassa ekoissa kolmosten kisoissa. Siitä se lähtee. Itse juoksemassa kolme kakkosten rataa Sohvin kanssa HAUn pääsiäiskisoissa ja kotiintumisina B-radalta voittonolla ja LUVA, 10 (kepit ja muuri) sekä hyl (kepit, jotka jätin korjaamatta).

B Agilityrata, mini-2, tuomari Arto Laitinen

Radoilta aihetta tyytyväisyyten ja vielä enemmän tyytymättömyyteen. Parasta kaikesta oli, että aloitin kaikki kolme rataa kakkosesteen takaa niistolla ja vanha starttivaras pysyi kuin tatti. Kepit oli huonoja joka radalla, otan syyt niskoilleni ja jatkamme harjoittelua. Juoksen kuin hirvi, kun jalka on edelleen vähän kipeä. Joogassa se irvisteli joka kolmannessa asennossa.

Laitetaan nyt tämää böönablogiosastonkin kuva. Joudun fbn puolelta kuvailemaan arkeani, joten joogastakin kuva. 
Pääsiäisenä pääsin myös pentuja lullutteleman Kasvattajalaan, superihania pallomahoja. Kaikki kauniita ja niin omanlaisiaan.

Kaapo on rohkea tosiäijä. Taisteli hyvin lelusta ja päristeli menimään. Timppa on harkitsevampi, mutta pian syliin kiipeävä itse suloisuus. Kuje jää Tarulle, valloittava ja itsenäinen tytteli. Kun pojat meni peräkanaa pihalla, niin flikka paineli omian polkujaan. Sosiaalisia ja hyväntuulisia ja niin kovin tomeroita nassikoita. Kutitin poikia ja kuiskuttelin hyvää matkaa elolleen uusissa perheissä. Kujeen saan onneksi omia aina välillä itselleni.

Huomenna on tiistai, kait.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti