lauantai 26. huhtikuuta 2014

Repovesi

Vierumäellä viikonloppua viettämässä. Mikko ajaa fillarilla tuulispäänä ympäri maakuntia ja me tytöissä keskitytään vaeltamaan ja nautiskelemaan kevätpäivistä. Pieni flunssa on kutitellut kurkunpäässä, joten olen jättänyt omat hikijumpat toistaiseksi väliin.

Vietettiin yksi päivä Repoveden kansallispuistossa.


 Olipa kiva tuttavuus tämä Repovesi, sinne pitää päästä vielä uudestaan. Monipuolisia ja vaihtelevia reittejä, jotka kiersivät vesistöjä, mistä se hyvä puoli, että koirien juottaminen ja kastautumiset on helppo hoitaa reitin varrella. Plutasivatkin melkein aina kuin mahdollista, sillä reitin nousuissa koiratkin saivat tehdä töitä ja kaikille tuli varmasti lämmin. Huikeita jyrkänteitä, riippusilta ja omatoimilossi antoivat pikantin lisän reitille.







Kulkijoita oli tietysti aika vähän, kun päästiin arkena tuo vaeltamaan läpi. Sen sijaan kaksi aika mahtavan kokoista luikeroa nähtiin, joista jälkimmäinen ehdittiin tunnistamaan isoksi rantakäärmeeksi. Poppis väisti ja varoi, Sohvi olisi mennyt kiinni, onneksi oli Mikolla liinassa.

Yövymme Vierumäki Chalets -asunnoissa, joista partsilta avautuu suora näkymä golfkentälle. Arvannette, missä kaksikkomme päivystää vapaa-aikansa.


No, kyl me vähän ehditiin löhöttäkin...



Hotlan edessä on muuten mahtava ritilämatto, jossa on vedetty muutamat alustatreenit. Mikon mukaan naapurit pitää meitä taas pimahtaneina...


2 kommenttia:

  1. Repovesi on ihana paikka, mutta juurikin niiden luikeroiden takia meidän repovesikäynnit sijoittuu loppusyksyyn... Miten ihmeessä yhdessä paikassa voikin olla niin monta käärmettä? Yyyh!

    VastaaPoista
  2. Olen ollut viime aikoina metsälenkeillä aktiivisesti ajattelematta käärmeitä. Elelemme sulassa sovussa, mutta mielellään erittäin kaukana toisistamme.

    VastaaPoista