lauantai 12. huhtikuuta 2014

Poo osaa

Voi vitsi, taloon on tainnut muuttaa toinenkin agilitykoira. Pomppu teki tänään pitkästä aikaa radanpätkää ja pieni oli vallan mahdottoman pätevä. Tehtiin 1-luokan radasta pätkä mukaan lukien kaikki kontaktiesteet ja junnu oli varsin liukas luikku. Menee kovempaa kuin Sohvi, ei lukitse vielä niin tiukasti esteitä ja roikkuu kädessä kiinni, mutta tekee, on suht nopea ja ennen kaikkea tykkää. Hurjan kiva.



Kävin rotujärjestön vuosikokouksessa pyörähtämässä ja taas mietin, etä pitäiskö ehdottaa agijaoston tai harrastejaoston perustamista. Olin oikein ylpeä vuoden agi- ja tokocairneista sekä siitä, että mein koirien Kasvattaja valittiin yhdistyksen kunniajäseneksi, onnea Taru!

Olenko muuten kertonut, että Tarulla on pentulaatikossa kasvamassa ihana Kuje, joka on Sohvin pojantytär, minun kummilapseni ja Tarun ehkä tuleva lisäjäsen laumaan. Taru on luvannut pienen Kuje-tytön meille mummolakäynteihin. Kuje on Sohvimaisen itsenäinen ja puuhailee rohkeasti omiaan, mutta on mummoaan sähäkämpi ja armoitettu pusukone. Pääsiäisenä pääsen vihdoin pentuja näkemään.

Huomenna cairneja kokoontuu melkoinen joukkio Olarinluomaan, kun Teemu Linna vetää meille treenit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti