maanantai 14. huhtikuuta 2014

# 52 Ihanat perheet pennuilla

Hairahduimme Ullan kanssa keskustelemaan kesken hyppytekniikkakoulun koirien kasvattamisesta ja kasvattien perheiden valinnasta ja yhteydenpidosta luovutuksen jälkeen ja vuosien varrella. Minusta on vallan tärkeää tietää, että Sohvin pojilla on kaikki hyvin, ja jatkossa Sohvin lapsenlapsilla.

Ja kotiin tultaessa sähköpostissa odotti tällainen kuva ja kuulumiset Sohvin Basso-pojan perheeltä. Olen ihan itkettävän onskuna noista ihanista perheistä.

Basso ja isoveljensä Burre mökkiranassa.


Ai se hyppytekniikkakoulu. Se meni hyvin. Perussarjaa hiottiin ja etäisyyden arviointiharjoitusta uutena. Poppiksesta näkyi erittäin hyvin se, että tekee ensimmäisen kerran varovasti, tutustuu tilanteeseen ja sitten seuraavat tosi hienosti. Molemmat koirat keskittyvät Ullan mukaan erinomaisesti harjoitukseen ja edistyvät (oppivat) koko ajan. Ja ovat niin intopiukkana, että murtautuvat häkistään (Sohvi) eivätkä suostu harjoituksen jälkeen koppaan (Pomppu). Tehtiin sekä eteen lähetyksenä että kutsuna. Molemmat toimivat yhtälaisesti.  Nyt meillä on hyvät harkkaohjelmat omatoimiharjoituksiin kesäksi. Välillä piipahdetaan Ullalla tsekkaamassa tilannetta.

Koska könkkään edelleen ja koirilla on jo täysi annos harjoituksia alla, niin myin illan harjoitusvuoron pois, tarjosin koirille leppoisan metsälenkin ja nyt saavat ihan lepuutella. Lähden itse selvittämään pystyykö tällä koivella uimahallissa pinnalla, pulipuli vain...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti