keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Puutarhaunelmia

En ole mikään viherpeukalo, mutta oma piha on ihan jees. Etenkin tietysti koirien vuoksi, mutta tokihan siellä on aurinkoisina kevätpäivinä ihan kiva hörppiä iltapäiväkahvit. Viherpiperrykset jätän rucolapenkkiin ja muutamaan kesäkukka-asetelmaan sekä satunnaisiin rikkaruohon kitkemisiin.

Ihana puutarhuri-Mari, joka muutettuamme nykyiseen kotiimme raivasi villiintyneen pihamme siistiksi ja helppohoitoiseksi, on onneksi luvannut tulla läpikäymään pihamme ensi viikolla. Kotitalousvähennykset on aina syytä hyödyntää.  Terassin ajattelin öljytä itse ja vähän katteita levitellä.

Poo ottaa rennosti kukkailujen ja palloilujen välissä. 
Kävin muuten tänään töissä juomassa aamukahvit ihanien työkavereideni kanssa ja istuin hetken työhuoneessani.  Tulen niin mielelläni palaamaan tuonne, mutta ei kuitenkaan ihan vielä....

Viikonloppuna mielensä pahoittanut alaselkäni/takareiteni vihoittelee edelleen. Uinti teki hyvää, kuntosali ei. Tuplatunti ratsastusta tänään ja nyt se vasta äkäinen onkin ;) Paree alkaa parantumaan, tässä olisi kaikenlaista. Kuten että huomenna alkaa tipuilut. Glad Påsk sitten vain.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti