perjantai 11. huhtikuuta 2014

Rantavedestä noutaja

Vika kevään uintikerta ja Tuovi toi meille uusia uintileluja testattavaksi. Sohvi noutaa lelut vedestä, mutta Poo ei vielä oikein tohdi leluilla vedessä, kun pienen pitää vielä niin paljon keskittyä pysymään pinnalla.

Nyt heittelin Pompulle uutta lelua hetken altaan reunalla ja palkkailin maanoudosta. Sitten siirryin heittelemään rampille veteen, josta hetken pohdittuaan haukkasi lelun vedestä. Edistystä tämä, että ylipäänsä ottaa jotain suuhunsa vedestä. Koko ajan päästiin syvemmälle veteen ja Poosta oli hauskaa. Aika pian tuon varmaan saisi hakemaan uidenkin, mutta toistaiseksi se noutaa tomerasti kahlaten.

Olin Mikon pikkuautolla liikenteessä, kun farkku on kesärenkaiden vaihdossa, ja meinasin myöhästyä, kun en muistanutkaan kuinka aikaavievää tuo autovaljaiden ja turvavöiden kanssa säätäminen on. Itse matka menee koirilla koisaten kuten häkissäkin. Mutta jos näin paljon on koirien kanssa liikenteessä, niin tilavat, turvalliset ja hiljaiset autohäkit on ihan aa ja öö. Ehkä paras sijoitus taas aikoihin noi autohäkit. Sijoituksista tulikin mieleen, että tilasin kesäksi lisää FitDogin energia- ja nesteytysjauhetta, johon olen ollut tosi tyytyväinen. Matkaan lähti myös uusia energiapatukoita koirille testattavaksi. Pitää vain varoa sekoittamasta meidän omiin energia- ja proteiinipatukoihin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti