sunnuntai 16. syyskuuta 2012

VSP KP

Tänään piipahdettiin vikassa Popparin pentunäyttelyssä Hyvinkäällä. Kyseessä neljän eräyhdistyksen järkkäämä ryhmänäyttely, jossa oli mainio tunnelma. Hommat hoidettiin, mutta mukavan hyväntuulisella ja rennolla otteella alusta loppuun. Ja ensimmäistä kertaa taas vähään aikaan, ne rokotukset oikeasti tarkastettiin! Hyvähyvä, annoin eränkävijöille hyvää palautetta.

Pops oli jo vähän reippaampi kuin aiemmilla kerroilla. Joskos ne mörköilyt jo vähän tältä osin helpottaisi. Ei se nyt vieläkään liekeissä kehässä ollut, mutta eipä kiskonut poiskaan. Tuomari, saksalainen isokokoinen herra oli aivan mahtava, leperteli Pompulalle pöydälle ja katsoi tosi nätisi hampaat. Sai sekä koiran että minut rentoutumaan :)

Ja näyttelytulos oli yhtä hieno kuin aiemmilla kerroilla; oikein näpäkkä arvostelu, kunniapalkinto ja VSP-pentu. Ja voittajana tänäänkin Pompulan komea velipoika, onnittelut!

Arvostelu oli saksaksi, mutta Vuokilan Salla jo käänsi meille sitä paikanpäällä ja nyt translatorien kautta syötettynä näyttää tältä:

Tuomarina Hans-Erhardt Grüttner, Saksa
Ilmeikäs pää. Hyvä ylälinja. Oikea rücken und rutensitz (?). Erittäin hyvin kulmautunut. Liikkuu moitteettomasti ikäisekseen. PEN-1, KP, VSP-pentu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti