keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Penkkusia tulossa!

Tiine on, oli eläinlääkäri Paavon sanat noin 3s sen jälkeen, kun ultraus oli aloitettu. Sitten aloitettiin vain laskemaan. Itse näin kolme, ja Paavo oli näkevinään neljännenkin. Sydämet niillä pikkaisilla jo pompotteli hienosti menemään.



Siellä ne nyt kasvavat ja kehittyvät maailman ihanimmiksi joululahjoiksi (jos kaikki menee hyvin, niin luovutus on joulukuun puolivälissä). Kyseessä on siis Prankster'sin pentue, ja kaikki pentusiin liittyvät kyselyt voi laittaa Tarulle Minä toki kerron tarvittaessa ja enemmän kuin mielelläni lisää äitikoirasta. Voikun löydettäisiin ihania, aktiivisia koteja kaikille pennuille. Ja Tarua voin vain ja ainoastaan suositella kasvattajana.

Sohvi on saanut massaa jos pelkästään aktiviteettien rauhoittuessa, mutta oli Paavon mukaan ihan hyvässä lihassa. Kohta siirrytään pentumuonaan, ja matolääkkeenkin nappasin lekurista matkaani. Vielä ollaan tehty tunnin-puolentoista hitaita lenkkejä metsässä, Poppari juoksee ja kiihdyttelee ympäriinsä, mutta Sohvi ottaa jo rauhallisesti, nuuskuttelee ja käy pummimassa nameja taskusta. Välillä Poppis saa Sohvin vielä houkuteltua leikkihin ja pikkuista kevyttä pääjumppaa me vielä kotona tehdään. Muuten saa keskittyä ihan vain mammailuun.

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi, onnittelut (vai mitä sitä sitten kuuluukaan sanoa...)!
    Mekin pidetään kaikki peukut ja tassut pystyssä että kaikki sujuu hyvin. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Yassu ja Kaarina, huisin jännää tämä.

    /Anne

    VastaaPoista
  3. :) Ja tulevat pennut alkavat olemaan aikalailla varattuja... Urospennun perheelle voisi olla vielä tilaus, mutta muuten nää alkaa olla tässä :)

    Taru

    VastaaPoista