lauantai 15. syyskuuta 2012

Iso tyttö

Meillä ei ole enää vauvelia talossa. Poppari on nyt teini-pissis, kun päräytti juoksut käyntiin. Olin seuraillut neitokaista jo pidempään ja osasin jo odotella juoksujen alkua. Tänään kyllä käytiin vielä agilitaamassa, mutta jäähdyttelylenkillä Lennart kulki siihen malliin tyttelin perässä, että kotona tarkempi tutkailu osoitti Lennun tenän tarkkuuden; juoksut ovat alkaneet. Eli nyt taukoillaan hetki treeneistä.

Päivän oppisuunnitelmissa oli käynnistää renkaan harjoittelu, se tehtiin. Tarvitsi alkuun paljon tukea, että ei mennyt ali. Lopuksi tarjoili oikein hienoja renksuja. Putki käännettiin nyt sitten oikealle mutkalle ja läpi meni. Kestää jonkun verran kulmaa, mutta vähän etäisyyttä, eli ei vielä juuri irtoa. Kiitos Sannalle avusta.

Kurssilaiset opiskelivat tunnollisesti renksua ja pituuttaa erikseen ja osana pikkuratoja. Kontaktit loppuun. On ne huippukoirakoita, vau taas kerran!

Mikko toi Sohvin mukaan jäähdyttelylenkille, jonka ehkä-äitikoira tallusteli rauhallisesti, mutta tyytyväisenä siitä, että pääsi myös mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti