sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Tytöt tahtoo pitää hauskaa

Syyskuun yhteislenkki oli ensimmäistä kertaa Kaivopuistossa ja onneksi saimme Kertun perheen oppaiksi. Aurinko paistoi ja puitteet olivat upeat. Tällä kertaa kaikki nelijalkaiset olivat tyttöjä kun mukana olivat Kerttu, Martta, Elli, Sohvi ja Pops. Mikko oli pakotettu mukaan huolehtimaan Sohvista, mutta Mamá kulki kyllä ihan reippaasti mukana. Vain koirapuistossa se jätti riekkumiset väliin ja istuskeli vieressä seuraten kuitenkin tapahtumia ja käyden moikkaamassa kaikki uudet portista tulijat.

Kokonaisuudessa joukko kulki oikein mallikkaasti. Ensin Kaivopuistossa ja sitten merenrantaa pitkin Eiraan, jossa tutustuimme paikalliseen koirapuistoon. Ihmisiä oli paljon liikenteessä, mutta nämä karvakorvat vetelivät laumana kuin aina cityssä kulkisivat. Ja oikein hyväntuulisesti ja sosiaalisesti esiintyivät myös koirapuistossa, kaikkien kanssa leikkien. Taisi siinä joku kommentoidakin, että hänellä meni vähän käsitykset rodusta uusiksi :) Poppiskin taisi ensimmäistä kertaa tavata buldogin sukuisen pikkujättiläisen, jonka voimakasta alapurentaa se hetken ihmetteli. Varmaan tyttelit luulivat sen irvistävän niille ja suhtautuivat alkuun vähän varovasti kyseiseen nuoreen herraan. Ja kerran Elli ilmoitti kuuluvasti hevosen tulleen naapuriin, kun iso tanskandog saapui isojen puolelle.

Ihana oli vaihtaa kuulumisia, siellä oli pennunhankintasuunnitelmia, astutustussuunnitelmia, kennelnimenhankintasuunnitelmia.... Kertakaikkisen ihanaa porukkaa nämä cairnistit, kiitos kaikille osallistujille taas kerran mukavasta lenkistä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti