lauantai 29. syyskuuta 2012

Ensin uitiin ja sit aksattiin

Pops keksi agilämmittelyissä, että uinti se vasta hyvä tapa on lämmitellä, huoks. Lämppälenkin lopulla tapasimme samalle tunnille tulevat Hannamarin ja Lennun, ja Pops innostui juoksentelemaan lätäköissä. Hain autosta pyyhettä, kun Koiruli meni vielä polskuttelemaan hallin edustan isompien lutakoiden ääreen. Komensin pentua lutakon toisella puolelta vedestä pois, niin päätti uida suorinta tietä Mamman luo... Onneksi on lämmin halli ja ulkonakin vielä ihan lämmin.

Topi ja Lennu harkkasivat isojen poikien rataa. Topsy oli taas kerran superetevä ja tarjosi hienoja ratoja. Hyvä Linda ja velipoika! Lennulle rata sisälsi paljon uutta, mutta yllättävän hyvin Hannamarin kanssa etenivät rataa paloissa. Lennulle suurin haaste on saada pidettyä motivaatio, sitten kun tekee, tekee virheettä.

Pops teki kolmen esteen suoran siten, että ensin pelkkä putki, sitten hyppy ja putki ja loppuun kaksi hyppyä ja putki. Linda palkkasi lelulla ja Hannamari piti lähdössä, minun oli helppo työ antaa lähtölupa vähän eri kohdista ja juosta mukana.  Kerran tuli alussa hypyn jälkeen putken vierestä minun puoleltani, mutta sen jälkeen tarjoili virheetöntä ja vauhdikasta suoraa. Toisena harkkana pussia muutaman kerran raottamalla ja namipalkalla.  Kiitos avustajille!

Jäähdyttelylenkki oli pojille enemmän kuumenemislenkki, kun päristelivät nuorukaiset Pompulasta. Haettiinkin sitten Sohvi ja maha kotoa ja käytiin tekemässä omalla porukalla rauhallisempi metsälenkki. Nyt koirat ottavat päikkärit  ja pääsevät iltapäiväksi pihatöitä tekemään kanssani. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti