lauantai 8. syyskuuta 2012

Sohvaperunana

Aamusta reippaasti hallille. Isot koirakot teki päällejuoksuharjoituksia ja Poppari teki alkuun putkiharjoituksia suoralla ja loivalla U:lla Lindan palkatessa lelulla. Lisäksi irtoamista hyppysuoralla ja targetpalkalla. Kiitos Linda ja Sanna avusta pikkaraisen kanssa. Ihan loppuun otin siivekkeen vierestä valssiharjoituksen ja lelulla käänsin hypylle. Pieni valssaili hienosta Maman kanssa. Tosi hyvin jaksaa jo keskittyä ja kestää toistoja. Tosin pidän harjoitukset lyhyinä, pyrin lopettamaan hyvään vireeseen ja aina leikitään loppuun.

Omien treenien jälkeen jatkoivat kurssilaiset ohjausharjoituksen parissa ja kontakteja kertaillen. Nopeita ja innokkaita suorituksia nähtiin jälleen kerran.  Vähänkö sieltä on kuulkaas kypsymässä varteenotettavia cairneja vaikka kisaradoille asti. 

Mukavan jäähdyttelylenkin jälkeen Pompula kotiin, Sohville muutama kotiharjoitus ja koiran kanssa pitkälle lenkille. Tosin ensimmäinen yritys päättyi Popsin kotiinpalautukseen, kun karkasi marakatti ekaa kertaa pihalta peräämme. Palattuani lenkiltä ja vietettyäni 6 h koiraharrasteissa, miehen innokas ehdotus maastojuoksulenkistä aiheutti lähinnä näppylöitä :)

Nyt aijon viettää loppuillan sohvalla torkkupeiton alla syöden uuniomenia ja kuunnellen Putron uutta levyä ja katsoen Boardwalk Empiren kakkoskautta. Heippa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti