sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Tusby

Opettelin heräämään loman jälkeen herätyskelloon... Kaikki muut käänsivät kylkeä, ja sain raahata koiratkin väkipakolla aamulenkille :)

Mutta ei auttanut, sillä aamulla kutsui Popparin koiranäyttely Tuomarinkartanossa. Vähän oli tällä kertaa cairneja kehässä, joten Poppari ja veljensä kisailivat yksinänsä ja lopuksi keskenänsä. Molemmille KP:t ja ihan kivat arvostelut. Viki-veli oli ansaitusti ROP, hieno broidi. Onnea Leea! Meidän neiti nyrpisteli jo kun trimmipöytiä alettiin kasaamaan eikä oikein viihtynyt kehässäkään. Mikä lie nyt teinin päässä tässäkin puuhassa epäilyttää. Kehän ulkopuollela maistui jo leikit, mutta kehäkävelyt ja pöytäarviointi ei nyt neitokaista miellytä. Pääsee koiruli pentukehien jälkeen vähän kasvamaan, katsotaan sitten ensi keväänä/kesänä, miltä homma silloin tuntuu.

Näyttelyn jälkeen kotiin Sohvin kanssa metsälenkille ja iltapäiväksi vielä cairnien yhteislenkille Tuusulaan. Mietin jaksaakohan tuo Poppari vielä lenkkeillä, mutta siellä se paineli menemään hepuleineen kaikkineen. Mutta nyt nukkuneekin sitten varmaan koko illan. Kiitos kaikille osallistujille (Elli, Pipsa, Siiri, Luca, Sandie, Jilli, Poppis + ihmisväki), oli taas niin mukava vaihtaa ajatuksia ja katsoa, kun koirilla oli erikivaa. Mintulle ekstrakiitokset opastuksesta! Ja anteeksi siltä tuntemattomalta lenkkeilijältä, joka sai kiritysjoukot hetkeksi kannoilleen. Onneksi kanssakulkijoita oli vain pari ja pääosin ohitukset menvät hallitusti.


Peräpeilitunnistus lonkalta: vasemmalta oikealle: Sandie, Jilli, Elli, Siiri, Poppis, Pipsa ja Luca.

Välillä poimittiin mustikoita.

Mutta pääosin vedettiin koikkaloikkaa.

Jos ei kahlattu ojissa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti