tiistai 25. syyskuuta 2012

Uusi halli

Cairnien agilityryhmän halli vaihtuu Hakkilasta Malmille. Kävimme tänään kurkkaamassa viimeistelyssä olevaa hallia, ja ihan hyvältä näytti. Aavistuksen pitkä ja kapea tila, mutta siisti, valoisa ja lämmin. Matto kun saadaan vielä asettumaan, niin eiköhän siitä ihan passeli tila meidän ryhmälle talveksi tule.

Ajettiin hallilta typyköiden kanssa lenkille Mintun ja Tacon kanssa. Saatiin Popparille riittävän riehakasta leikkiseuraa. Lenkki kulki ajettujen ja vähän mutaistenkin viljapeltojen kautta, ja sen näköisiä oli koirulitkin. Sohvikin kulki vielä mukana ilmeisen hyväntuulisesti, mutta jo rauhallisemmissa merkeissä. Omallekin takamukselle teki hyvä vähän lenkkeillä, kun eilinen ratsastustunti ilman jalustimia alusta loppuun teki tehtävänsä... Kiitos Minttu, että Pops sai Tacoilla. Koirat suihkun ja ruokakupin kautta lepuuttelemaan.

3 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että halli on ok. Mekin taidetaan päästä sinne joskus tuuraamaan Sannaa. Mutta eniten kiinnostaa maanantai ;) Siis ilman jalustimia koko tunti?! Kenellä menit?
  T. Hannamari

  VastaaPoista
 2. Ihanaisella Varrilla menin. Ja jalustimet tosiaan pois alusta loppuun.
  /Anne

  VastaaPoista
 3. Voi, mun lempiheppa! Toivottavasti mä saan Varri-eläkeläisen vielä joskus ennen lopullista eläkkeelle siirtymistä :)
  Nähdään la, Lennu tulee tuuraamaan Allia Ojankoon.
  Hannamari

  VastaaPoista