keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Aurinkoinen arki

Arki on alkanut, sen huomaa siitä, että iltaisin sohvalla majailee paitsi minä, terrieri-1, terrieri-2 niin myös nippu työpapereita. Kalentereita pläräillään ahkerasti ja sovitellaan työmatkoja kieli keskellä suuta. Kotirouvuus houkuttelee, kunnes muistan asuntolainan ja autolainan ja rouvan ratsastustunnit ja agihallien vuokrat ja ja ja. Parempi silittää kauluspaita huomiseksi valmiiksi ja jatkaa papereiden selailua.

Onneksi aurinko paistaa ja ihana perhe hyörii ympärillä. Näiden kanssa arkikin on kivaa. Ja erityisen hauskaa on ollut saada mitä mainiointa lenkkiseuraa viime päivinä. Kun kerran joka päivä pitää käppäillä pitkin maita ja mantuja koirien kanssa, niin mieluusti sen tekee hyvässä seurassa. Eilen hiippailtiin pitkin Serenan polkuja Mia, Perron ja Ellun kanssa. Ja tänään Silvolassa kirmailtiin kera Minnan ja Pipsan. Kiitosta seuralaisille.

Sohvilla käynnistyy huomisesta mahdollinen kolmas raskausviikko, jolloin pahoinvointia voi esiintyä jos on esiintyäkseen.  Koira on ihan oma itsensä, mitä nyt juoksujen jälkeen rauhoittunut ja sylittelee kovin. Elämme jännittäviä aikoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti