maanantai 24. syyskuuta 2012

Kontakteja pihalla

Kontaktiharkat Sohvin ja Popsin kanssa. En viitsi enää hetsata Mamaa yhtään eli aika rauhassa tullaan laudalle. En ymmärrä, miksi mun pitää juosta hypähdellen näissä harkoissa :)

Pompulan ekassa videossa näkyy, miten koira alkuun houkutellaan alustalle, ja nyt ollaan vaiheessa, että alusta on maassa ja koiran tulee lyödä etutassut sille.



3 kommenttia:

  1. Ihanat tytöt! Hienoa työtä :)

    Muutama koutsivinkki ku en malta olla sanomattakaan :D : palkka kannattaa antaa alustalle. Palkan paikka ja suunta opettaa oikeaa paikkaa sekä opettaa laskemaan pään alas kontaktin lopussa (joka taas on hyvä asia ajatellen, kun koira tulee kovaa kontaktille ja tukee painon siirtoa taakse).
    Popsin kanssa treeniä voi helpotta se, että palkkaa alustalle ja sitten vielä heittää yhden pikkunamimurusen sivuun, jolloin saa alustan sujuvasti pois ja siirrettyä uuteen paikkaan.
    Ehkä näitä oot jo tehnytkin, tuli mieleen vain kun katselin videot :)

    VastaaPoista
  2. Heip Koutsi,

    hyviä huomioita olet Kaarina taas tehnyt. Ekapalkka oli alkujaan puomin päässä alustalla, mutta en jotenkin osannut sitä käyttää, joten se tulee nyt kädestä ja sitä häivytellään, niin, että jää vain tuo edessä oleva toinen palkka.

    Popsin kanssa käytän sisällä ns. heittopalkkaa pois alustalta, mutta luovuin siitä ulkona, kun jää etsimään niitä murusia nurmikosta :)

    Nämä pysätyskontaktit eivät kuulu suosikkeihini, mutta olen nyt suostunut edes vähän harkkaamaan... ja on tosi mielenkiintoista joulukuussa nähdä, saanko nämä siirrettyä hallille ja oikealle puomille Sohvin kanssa.

    /Anne

    VastaaPoista
  3. Mähän en näistä mitään ymmärrä, muuta kuin että on ihana katsella miten ilolla kumpikin tekee. ja toi Pops on kyllä niin liikkis ja ihana!!! Niin topakasta tömäyttää alustaa jo :) Sohvilla selvästi jo mamman muodot. Murut <3

    VastaaPoista