torstai 27. syyskuuta 2012

Vauvamaha kasvaa

Vauvojen kasvatuksessa ollaan saavutettu yli puoliväli, kun viikkoja on takana 5 ja H-hetki häämöttelee siellä 4 wk päässä, päivän 25.10. tienoilla, kääk. Eilen sovittiin, milloin vien koiran synnärille (lue kasvattajalle), enkä vielä uskaltanut edes kysyä, milloin saan sen takaisin kotiin. Kamala suruhan siinä tulee puseroon, mutta olen päättänyt olla kovinkovin reipas ja kestää sen. Ja onhan täällä onneksi Pops meitä viihdyttämässä.

Mamá voi oikein hyvin. Aamuinen ruokahaluttomuus on hellittänyt, ja sapuska maistuu hyvin. Muutaman päivä pakki on vähän ollut sekaisin ja ulkona on silloin käyty tiheämmin. Mutta nyt näkyy sekin rauhoittuneen ja hankin vielä varmuudeksi Tarun suosituksesta Canikur-kapseleita kotiin. Aiemmin käyttämäni TehoBakt onkin sopivasti loppunut. Penturuokaa syödään ja madotus on ensi viikolla.

Lenkit ovat hidastuneet ja joutunemme tästä pikapuoliin viemään Pompulan omille, pidemmille ja vauhdikkaimmille lenkeille. Mukaanhan tuo Sohvi haluaa aina, mutta tulee perässä arvokkaasti ja hitaasti kasvavan mahansa kanssa. Ja saunomisesta tuo ei luovu, ei sitten millään. Osoitti niin suurta mielipahaa, kun aluksi yritettiin jättää saunan ulkopuolelle, että pääsee nyt mukaan, mutta yritetään pitää tuokiot lyhyempinä kuin normisti. Normaalistihan tuo saunoo alemmalla lauteella ja omalla laudepyyhkeellään sen ajan kuin mekin ja lopuksi joudutaan jo komentamaan pois. Ei koskaan oikeastaan läähätä, toisin kuin Pops, joka änkee mukaan, mutta alkaa läähätyksen parin minuutin jälkeen, jolloin siirtyykin vapaaehtoisesti kylppärin kaakeleille makoilemaan. Sohvi yrittää änkeä mukaan myös, jos joku mene suihkuun eikä voi ollenkaan ymmärtää, että sauna ei olekaan näillä kerroilla lämmin. Tuijottaa syyttävästi, että unohdit lämmittää tämän :DD

Uni maistuu ja nukkuukin päivisin enemmän. Popsia vähän harmittaa, kun kaveri ei enää juurikaan innostu riehuleikeistä. Käy välillä komentamassa Sohvia ja haastaa rajustikin leikkiin. Sohvi onkin nyt muutaman kerran väläyttänyt näissä tilanteissa enemmän tosissaan kulmureita juniorille, jotta ukoisi, että ei nyh.

Tässä päivän pötköttelyt mahan kanssa:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti