torstai 6. syyskuuta 2012

Tukka putkella

Hopsis että pitää kiirettä. Kiisin töistä kotiin kääntymään ja nappasin pienimmän kainaloon ja harkkoihin. Nakit olin muistanut ottaa jo aamulla sulamaan. Onneksi ihana mies oli lenkittänyt koirat päivällä ja lähti vielä Söhvelöisen kanssa pitkälle kävelylle.

Pompulalla oli Ojangon treeneissä putkiharjoitus, ja voi juma, että Tiitta veti hienosti. Kasvatettiin sisäänmenokulmaa jo niin, että meikäläistä hirvitti, mutta sinne suikahti. Selvästi hankalampaa oli lisätä etäisyyttä putkestä, tällöin tulee herkästi sivusta ohi luokseni. Putket suorina ja musta putki mukana. Palkka puoliksi namipalkalla puoliksi lelulla, molemmat toimivat. Me happy. Aikuiset koirakot tekivät päällejuoksuharjoitteita, kuivaharjoittelin ilman koiraa ja kannustelin muita. Loppuun jäähdyttelyt treenaamaan tulleiden Mintun ja Paven kanssa. Pops lämmitteli Paavoa kiitettävästi takaa-ajohepuleissaan.

Sohvin kanssa on treenailtu rauhallisissa merkeissä pysäytyskontakteja pihalla. Palkkaan pinnan vielä kädestä, etupalkka vapautuksella. Tykkää kuin hullu puurosta, että pääsee tekemään jotain. Pops vasta harjoittelee lyömään etutassut alustalle (vedän alustaa perässäni ja hullu terrieri tömäyttää vauhdilla alustalle).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti