tiistai 11. syyskuuta 2012

Kyllä en ehdi

Miten saa maanantaista mahtipäivän, jolloin ei edes harmita herätä puoli kuusi ehtiäkseen aikaisin töihin ja töistä pois. Ratkaisu on yksinkertainen, hankkia sille päivälle parasta mahdollista tekemistä. Minulla toimii nykyisin ratsastustunnit maanantaiden suurena piristeenä. Jo sunnuntaina alan innolla odottelemaan maanantaita, mikä kyllä on ihan uusi juttu.

Eilen tunti kului Sangrijan kanssa töitä tehden. Ihanainen tamma, jonka kanssa alkuun käytiin pieni "keskustelu" , millä intensiteetillä tunti mennään läpi. Kun päästiin yhteisymmärrykseen, niin vitsi, että oli kivaa. Tehtiin paljon laukannostoja ja -ylläpitoja. Olin taas ihan fiiliksissä. Jos vain olisi hivenenkin enemmän aikaa niin voisin intoutua enempäänkin harrastamiseen...Muttamutta kotona odottaa ne pari aikasiepparia, joiden kanssa se vapaa-aika kuluu ja meinaa jäädä keskenkin.

Väliaikatietona kontaktiharjoittelusta kerrottaneen, että 5. kerta toden sanoi. Eli eilen pystyin jäämään laudan alkuun, kun Sohvi juoksi eteen kontaktille. Samoin ensimmäistä kertaa kävelin kontaktin ohi ja koira jäi hyvin kontaktille. Tätä vain nyt vahvistellaan ja siirrellään sitten viimeistään vuodenvaihteessa hallille.

Pops osaa nyt kontaktialustan suht hyvin, seuraavaksi pitäisi aloittaa asentoharjoitukset. Teen harjoitukset pihalla koira kerrallaan ja nykyisin odottavat nätisti vuoroaan ikkunasta toisen suoritusta katsellen. Harjoitukset jatkuvat.

Otsakkeeseen liittyen, kyllä on Tuomas Kyrön romaani yöpydällä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti