maanantai 12. toukokuuta 2014

Vuorottelijan arki

Viime viikko oli pentuviikko, kun ihana Kuje majaili meillä. Nyt on palattu normiarkeen. On maanantai ja sataa. Siirrän terassin öljyämisen loppuviikkoon. Ärsyttävän sinnikäs flunssa alkaa viimein painua taka-alalle, ja päätän uskaltautua tänään kevyesti salille. Eilisessä joogassa seisoin sekä niskallani että päälläni, teki hyvää.

Kaivoin aamiaisella kalenterin esiin ja katsoin viikolle sovitut menot. Omat koirat ovat edelleen agilitytauolla, mikä tekee kalenterista ihmeen tyhjän.

*Tiistain koulutus on seuran episten takia peruttu, mutta lupasin käydä muutaman ryhmäläisen kanssa läpi kontaktiharjoituksia.
*Keskiviikkona ratsastus.
*Torstaina koirat juoksevat vesijuoksumatolla.
*Perjantaina ratsastus.
*Lauantaina cairnien agilitykurssin toinen kerta. Yritän suunnitella tunnin vielä edellistäkin huolellisemmin, koska aikataulu venyi ensimmäisellä kurssikerralla liikaa.

Tuonne väleihin asettelen kevyttä liikuntaa itselle ja jatkan kulttuurikierrostani. Pompulle pitää tilata fyssari kuun loppuun ennen kuin agilityharkkoja käynnistellään. Ja koiratanssiharkat lähestyvät uhkaavasti, joten musiikkia ja temppuja pitää alkaa työstämään.

Poon leikkauksen jälkeinen remmilenkkipakko loppui ja käytiin eilen tekemässä kevyt metsälenkki vapaana. Tuohan on jo viikon vetänyt rallia pihassa, mutta aloitellaan silti kevyesti muu liikkuminen.

Ihan parasta arkea Teille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti