torstai 15. toukokuuta 2014

Sun nimi

Mulla on hauskoja työkavereita. Olen ollut 1,5 kk vuorottelemassa eikä ne onneksi unohda. Tänään tuli säpolla onnittelut Sohvin nimipäivästä :) Kiitos Maija...

Nimpparisankari kunnostautui vesialtaassa ja veti tyylikkään juoksutreenin. Viimekertaiset luimistelut oli unohdettu ja homma oli paljon paremmalla mallilla. Alkuun kulki vähän lantiosta jäykästi, lyhyellä töppöaskeleella. Mutta rentoutui vauhtia lisättäessä ja askeltaminen oli jo aika kivannäköistä. Pääsi jo juoksemaan.

Pomppu sen sijaan kulki nihkeästi, selvästi huonommin kuin viimeksi. Ihan leppoisasti käveltiin ja päätettiin, että katsotaan ensin fyssarilla tilanne ennen uutta mattoilua.

Päivän hupiosuuden tarjosi meidän jälkeen juossut Sannan Alli-cairn, joka rakastaa vettä, uimista ja kaikensortin plutaamista. Allille ei ollut ongelma uida 15cm syvyidessä vedessä, metsästää kuplia, kääntyä matolla väärinpäin ja peruuttaa!!  Hassuja otuksia.

Nimiin palatakseni. Kasvattajalassa kasvaa hurmaava kanelinvärinen pentue, joka sai pentuenimekseen Cinnamon (Roll, Swirl, Twist, Bun, Muffin). Kanelipulla...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti