lauantai 17. toukokuuta 2014

Tutustunna

Tutustuu ne, ne cairnit, siihen agilityyn, ja hyvin tutustuukin. Blogi ylpeänä esittelee.

*Riemusta kaikki oli viimeksi vähän epäilyttävää, erityisesti putket. Miksi ihmeessä mennä, jos voi juosta vierestä tai mennä yli. Nyt spurttaili putkia siihen malliin, että meillä on täysi huoli olettaa saavamme putkihullu tapaus. Riemu myös harrastaa ilohepuleita ympäri kenttää, nyt ralliin oli lisätty putket. Mammassa kiinni, mutta targetpalkka teki ihmeitä ja alkoi irtoamaan koko ajan paremmin. 

*Nero on Sohvin poika, jolle mikään este ei tunnu olevaan ongelma. Tekee kaikki kuin vettä vain. Haastavaa ajoittain on saada nuoren miehen fokus esteisiin eikä seinustan neitokaisiin. Harjoituksen mielekkyys ja palkkaus täytyy olla kohdillaan. Nopea ja potentiaalinen! 

*Leevi oli tänään ensimmäistä kertaa harkoissa ja kiri kaikki kiinni. Erittäin kuuliainen koira, jonka kanssa kaikki harjoitukset oli helppo tehdä. Odottaa upeasti lähtölupaa. Toimi targetilla törkeän hyvin. Rakastaa pallopalkkaa. Tämän kanssa on helppo edetä.

* Davo. Rakastettava sähikäinen. Ketterä ja nopea, etenee kuin juna targetille. Rauhoitettiin tänään tekemistä, palkalta rauhallinen palautus starttiin, keskittyminen piti paremmin eikä millään esteellä ongelmia. Tämän energian kun saa kohdistettua oikein, niin tätä koiraa ei pidättele mikään. 

*Siirin voi sanoa saaneen pk-kasvatuksen. Erittäin hallittava koira radalla, joka suorittaa kaikki tehtävät moitteetta. Esteosaaminen on muita edellä, erittäin lupaava agilitykoira. Kiinni ohjaajassa, joten targetharjoitus teki erittäin hyvää. Pieni ripaus röyhkeyttä Siirille agilityssä olisi kirsikka. 

Tehtiin hyppyä kutsulla ja lähettämällä, putkea hypyllä ja mutkalla sekä vauvamuuri. Ohjaajat juoksivat aika kivasti ja suoraan! Siiri pääsi puomille. Kylläpä olikin mukavat harkat. Kiitän ja kuittaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti