sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Vinhasti Lohjalla

Päätettiin piipahtaa Lohjalla. Ihan vain siitä syystä, että pääsin samalla piipahtamaan Lägin uudella hallilla ja näin cairneja lähtöviivalla. Hyvä Vauhti ja Luca ohjaajineen. Menoa ja meininkiä. Tykkäsin! Halli oli näin helteellä ihanan viileä, tilaa oli runsaasti ja parkkikset toimivat. Kivituhkapohja lienee ihan toimiva as well. Ja sanoinko jo, miten ihanan viileää hallissa oli.

Hallilla oli edustettuna Irene Vinhan pantaputiikki, josta hankin mielelläni täydennyksiä pantavalikoimaan. Meillä pannat on kovassa käytössä ja pesen niitä usein koneessa, joten aika ajoin valikoimaa pitää uusia. Irene itse auttoi kokoja valittaessa, sekä kertoi pantojensa suunnittelusta ja toteutuksesta.

Pannat ovat mukavan leveitä ja pehmeitä, mutta kohtuullisen napakoita. Ja erilaisia kuoseja oli rekit täynnä.





Mikon mielestä vähän hempeitä kuoseja tuli tällä kertaa valittua...
 
Kuvausmallini rentoa poseerausta...


Itse lenkki toteutettiin Lohjan Kisakallion poluilla. Järkyn lämmin, mutta onneksi lenkillä oli lampia, jonne sai dipattua koirat. Toivottavasti ihan vielä ei tarvitisisi aloittaa iänikuista narinaani helteestä ja tämä olisi vain nopsasti ohimenevä ilmiö.... Toivon sydämestäni ihanan viileää kesää, mutta koska toiveeni on harvemmin toteutunut, puristan hallikorttia ja ilmastointilaitteen kaukosäädintä tiukasti kourassani.

1 kommentti: