sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Arne Alligator Går På Våra Gator

Eilinen kului Akaan DreamTeam-Areenalla, jossa Haaviston Salla ohjasi meitä koiratanssin ihmeelliseen maailmaan. Halli on fantastisen viileä viettää hellepäivää, välillä kävimme vain ulkona lämmittelemässä.

Paikalla oli neljä cairnikkoa. Tai minulla oli kyllä molemmat koirat matkassa, tekivät sitten vähän vuoronperään. Aloitimme musiikin valinnalla. Jokainen liikkui koiransa kanssa sekä oman että Sallan valitsemien kappaleiden tahtiin. Ja sitten pohdittiin yhdessä ja videoiden avustuksella sopivaa kipaletta kullekin koiralle. Toisille valinta oli helppo, toisille jouduttiin valitsemaan useammankin sopivan biisin joukosta. Myös yllätysvalintoja tehtiin :) Itse ajattelin näin aluksi harjoitella kutakuinkin saman ohjelman molempien koirien kanssa, vaikka valittu kappale onkin sopivampi Sohville ja inasen (uusiosana, joka opittu Sallalta) hidas Poppiduulle.

Arne alligator seikkailee meidän ohjelmanumerossa
 
Tämän jälkeen tuumaustaukoa, koreografioiden ja erityisesti rekvisiittojen pohdintaa. Tämä oli hulvaton osio, ideat sinkoilivat ja ohjelmat ja teemat alkoivat hahmottumaan. Kaikilla on ihan omanlaisensa musikaalit työnalla.

Välillä liikuteltiin taas koiria, kun opiskeltiin muutamia uusia temppuja. Itse naksuttelin koirille "liftaamisen" eli koira nostaa etutassut jalkojeni päälle ja kulkee jalkojen päällä. Myös peruuttamiseen esineiden ympäri saatiin harjoitteluvinkkejä. Kokeilin myös kotona harjoiteltujen temppujen (nouto, boksiin meno, kohteen kiertäminen) uudessa ympäristössä. Poppis toimi yhtä hyvin kuin kotona, mutta Mamsellin heikoin liike noutaminen ei enää hallilla onnistunut. Sitä ei kannata ohjelmaan selvästikään sisällyttää.

Lopuksi hahmoteltiin kutakuinkin koko ohjelma musiikkiin ilman koiraa. Sain nyt ohjelmaan pääraamit ja temput, vain siirtymiin pitänee miettiä eri tapoja edetä. Musiikki pitää opiskella tarkoin ja harjoitella eri osiot huolella. Onneksi meillä on hallikortti ja keinonurmialusta, sillä ohjelmaan  tulee kohta, jossa kierin koiran kanssa lattialla, kivituhkassa se voisi olla vallan verratonta...

Kuusi tuntia kului kuin itsestään, kun oli niin kivaa. Kiitokset taas ihanalle opellemme ja maanmainiolle tanssiryhmälle.

Tänään yritämme selvitä hellelenkistä, jotta pääsemme trimmaukseen. Sohvi saa kesäsiilin ja Poppikselta tasataan otsis. Mikko ajaa ympäri Espoota Giron merkeissä. Illalla grilli ja sauna kuumaksi.  Siiheksi pysykää parhaanne mukaan varjossa Murut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti