lauantai 3. toukokuuta 2014

Toukokuun tohinat

Poppis on toipunut leikkauksesta hyvin. Meillä on Mikon kanssa täysi työ saada neitokainen pysymään nahoissaan. Haavakin näyttää ihan kuivalta ja hyvältä. Nyt yritetään vielä hissutella toinen viikko, huh. Olen käyttänyt Sohvin erikseen pitkillä lenkeillä.

Tällaista aamujumppaa oli tarjolla Sohvin kanssa. Mukana omatoimivuorolla Tarja ja poikaat sekä vierailevana tähteä Tiina ja Jilli. Tein omaa kisamörköäni eli takaaleikkauksia hypyillä, ohjaus hidastaa koiraa aika tavalla, mutta ei kieltänyt ja toisaalta tämä ohjaus kääntää koiraa hyvin. Pitänee yrittää kokeilla tositoimissa, jos muuta kikat eivät taivu. Ajatella, että olemme päässeet ykkösluokan läpi ja kakkosluokasta kaksi luvaa takataskussa ilman yhtäkään takaaleikkausta hypyille :) 



Iltapäivästä vielä raunioharkkoihin. Toppasin kamalasti päälle ja väliin oli hyvä ja väliin kuuma. Kaikki koirat olivat hurjan päteviä ja ukkoa löytyi vaikka mistä piiloista. Sohvilla otettiin ilmaisulla, mutta tarvitsee vielä sitä käskyvahvistetta maalimieheltä. Vilkaisi etsiessään muutaman kerran meikäläistä, mutta jatkoi pyynnöstäni töitä itsenäisesti. Hajulla ollessaan ei vilkuile, vaan etenee tosi päättäväisesti. Tällä kertaa tehtiin hakuja myös niin, että ohjaaja ei tiennyt maalimiehen sijaintia.

Ensi viikosta kk agilitytauko. Tai siis koirille tauko, mina kyllä luuhaan kentillä pari kertaa viikossa.  Mutta seuraavaksi keskitytään muiden koiriin ja ohjauksiin :)          

Tarkoituksena päästä lähiviikkoina starttaamaan myös MEJÄ-kausi. Juhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti