maanantai 26. toukokuuta 2014

Omatoimet videolla

Tässä taltiointia tämänpäiväisistä harjoituksista. Teetin nyt omilleni saman harjoituksn kuin viime viikolla ryhmäläisille. S. Mujusen kutsumis- ja lähetysharjoitus hyppy-putkisuoralla. Ensin kutsumalla ja sitten lähettämällä. Eipäs noissa ihmeempiä.



Sohvin suorat
Pompun suorat

Seuraavaksi keppiharjoitus Sohvilla eri kulmilla. Ihan oli jees.
Sitten kokeiltiin, mitä Poppis muistaa 5 viikon takaa. Muisti paremmin kuin hyvn ja pujotteli virheettä kaikki kolme toistoansa. Super-Poo!

Koirat tauolle ja kasailin muutaman esteen pätkän, jossa rengas ja pussi ja otettiin pöytäkin pitkästä aikaa. Pompulle pöytä olikin päässyt jo vähän unohtumaan, alkuun kiersi sekä yritti alle, sitten jo onnistui.

Tässä vikat pätkät molemmilta, ensin Sohvi ja juniori perässä. Jostain systä Sohvi karjuu AINA, kun sen vapauttaa pöydältä, höhlä. Pompulle palkkailin tuota pöytää vielä mieluisaksi, ja karkasikin sinne muutaman kerran harjoituksen lomassa, hyvä.

Kouluttajakoulutuksen E. Muotka oli hyvä. Opin flipin ja kopterin. Keskusteltiin eri ohjausvaihtoehtojen valinnasta erilaisiin kohtiin, mitkä kääntää enemmän ja mitkä vähemmän. Laittomat ohjaukset. Unohda esteet, ohjaa reittiä. Putkien jälkeen aina ensin kontakti koiraan, ohjaus ja vasta sitten eteneminen seuraavalle. Rataantutustumisessa aina huomioon koiran reitti ja näkökenttä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti