sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Vuoden vika yhteislenkki

Olin ihan varma, että tänään saan yhteislenkkeillä vain omien koirien kesken, kun sää oli vähän harmaa ja sateli jäätihkua. Mutta yllätyksekseni Ojankoon oli kokoontunut lauma reippaita cairnisteja, jotka lähtivät matkaan mukaan.

Alkuun kahlailtiin pellolla, vähän koirapuistoiltiin omalla porukalla, liukasteltiin jäisillä teillä ja loppuun saatiin ihan pitävää hyvääkin alustaa, jossa koirat saivat taas paremmin juosta. Kiitos seurasta Pipsa, Elli, Siiri, Sydden, Wäiski, Paddy, Pappa, Ellu ja Lempi & ihmisväki.

Tässä Karoliina vetää letkan alkupäätä Hakunilan pelloilla:


Siirikö se kulkee vastavirtaan?

Paljon puhuttiin vuodenvaihteesta ja järjettömästä paukuttelusta. Jaettiin vinkkejä, miten ääniherkempien yksilöiden kanssa on pärjätty pahimman yli. Meidän kotinurkilla paupau on pysynyt toistaiseksi aika maltillisena. Suhtaudun tosi nihkeästi koko ilotulittamiseen. Voisin vaikka heti kieltää raketit yksityisiltä tahoilta. Järjestettäisiin ammattimaiset ilotulitukset tietyissä paikoissa tiettyihin aikoihin. Tai vähintään rakettien myynti pitäisi rajoittaa pelkästään aattoon, jos niitä nyt sitten itse on pakko päästä ampumaan, kun vielä joka toinen kuitenkin päätyy omaan tai naapurin silmään.

Ja niskapersotteella kannan jokaisen ipanan kotiinsa, jos uskaltautuu kulkureitilläni ennenaikojansa pommejansa virittämään. Ärrinpurrin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti