sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Flu like illness

Popsilla on flunssa. Nenu on tukossa ja hengitys rohisee. Lähikoirapiiri raportoi samoista vaivoista eli jonkinsortin yhteinen tartunnanlähde tässä piilee. Liekö Messarin tuliainen tai sitten joltain agihallilta. Ei kuumeilua eikä veriarvoissa moitetta. Vuosirokotukset siirrän kuitenkin ensi viikosta tammikuun puolelle.

Lieviä ylähengitystieoireiluja lukuun ottamatta koira on eläväinen oma itsensä. Riekkuu ja raikkuu. Lenkit on tehty remmissä rauhallisesti, menot on peruttu ja nautittu takkatulen lämmöstä. Sohvilla ei havaittu oireita, mutta välttääksemme tartuttamista, tämän viikonlopun menot peruttu Söhvelöiseltäkin.

Sunnuntain ohjelma.
Sohvin pennut ovat kotiutuneet uusiin perheisiin tänä viikonloppuna. Pojat on ristitty seuraavasti: Nero (esikoispoika, pienin ja tummin), Nero (pieni, punainen), Basso (brindle) ja Keke (iso punainen). Toistaiseki tänne kantautuneiden tietojen perusteella kaikki on sujunut hyvin. Veijareiden on raportoitu olevan eläväistä sorttia, jotka keksivät kaikenlaista puuhaa, jos ohjelmatoimisto ei sitä riittävästi järjestä :) Ihanaa pentuaikaa kera huumorin ja kärsivällisyyden toivottelen kaikille uusille perheille. Toivottavasti kuulen kaikista viipottajista jatkossakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti