tiistai 25. joulukuuta 2012

Valkoista ja pehmeää Joulua

Meillä on joulurauha. Se alkoi siitä, kun kuusi aattona kannettiin sisään ja minä herkistelin joulurauhan julistuksessa. Netti ja sosiaalinen media on pannassa. En edes muista, missä puhelin on. Nyt hiivin salaa koneelle, kun kokki loihtii Joulupäiväksi intialaista loistoillallista. Koirilla on kupissa, mitä jäi eilisestä porosta.

Lumi on saartanut meidät. Metsäpolut joutuu avaamaan joka kerta uudestaan. Takassa on tuli aamusta iltaan. Olemme rauhoittuneet, valvoneet yömyöhään ja nukkuneet pitkään. Tänään ei tehty edes lumitöitä, paitsi avattiin koirille väylät pihalle. Koirat ovat ulkoilujen lomassa syöneet lahjaluitaan tai päivystäneet keittiössä, vähän leikkineet, mutta pääosin nekin ovat ottaneet hyvin lungisti. Sohvi makoilee takan edessä ja Pops sohvalla polvitaipeeseen kiepittyneenä.

Huomenna patterit on ladattu ja aktivoidumme jälleen. Silloin pitää päästä stedaamaan muun muassa uudet lumikengät, jotka pukki toi... Ja huomenna on kinkunsulatus-agility cairnporukalla. Mitenköhän sitä jakssaa tätä mahaa juoksuttaa.
Lahjojen jako. Kiitos Kaikille pukkia avustaneille!

Mikko yritti esitellä kuvaajalle paketista paljastuneita lumikenkiä,
mutta Söhvelille iski pussaustuokio kesken kuvauksen.


Minun rakas luminen perheeni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti