lauantai 8. joulukuuta 2012

Koirapäivä

Aamulla aksaa. Sohvi verryytteli radalla pienesti ja teki alastulokontakteja. Poppis pyörähteli omia kuvioitaan. Mukana treeneissä ja lumisella lenkillä Lennu ja Jilli ohjaajineen. Hullut-hiihtäjät (noo, hiihdän itsekin oikeasti ;) olivat vallanneet Ojangon poluista ison osan. Sohvi pöristeli vähän yllättäen Jillille, mitä lie alkanut vähän Popparia puolustamaan. Vaikkakaan juniori mitään sellaista edes kaipaisi. Jilli otti uhittelut tyynesti, joten lenkki saatiin vietyä mallikkaasti läpi.

Päivä Messarissa. Pääosin standilla ja shoppailemassa. Kehän ääressä ihailin hetken kauniita koiria, ennen kuin aloin haukottelemaan. Joo, mä olen kauhea, mutta se nyt ei vain ole mun juttu. Tuttuja oli tosi kiva nähdä! Standilla edustivat myös pikku-Myy, Liina ja Rommi. Katsotaan saiko Yasmin standilta mitään järkevää kuvaa.

Jotain pientä ja tarpeellista tarttui messutarjouksista matkaan. Ostin lyyleille kunnon nahkataluttimet, halusin kotimaiset, laadukkaat ja pitkät. Heijastinliivit saivat päivityksen, samoin häkkien alustat päivitetään. Luita ja muuta purtavaa kannettiin säkillinen kotiin. Koirien joululahjat siis hankittu.




Ilta pentuvideoita editoiden. Tuolla alla on lisää makupaloja testauksesta.

Pikapyrähdys pihalla ja joku käy kyntämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti