torstai 6. joulukuuta 2012

Ekat aksat mammaloman jälkeen

Käytiin ihan kevyesti pyörähtämässä Malmin agilityhallilla, jossa Sohvi ei ole aiemmin käynytkään. Kyllä oli jutun juoni heti kotoa asti selvillä. Kun kaivoin agilitylaukun esiin, niin jo oltiin ovella jonottamassa matkaan. Hallilla silmät paloivat hommiin ja intovinkuna taustoitti ensimmäisiä harkkoja. Otin hyvinhyvin kevyesti muutaman pyrähdyksen. Sohvi toimi melkein kuin ajatus eli hyvin oli homma edelleen hanskassa. Loppuun kokeiltiin kontakteja ensimmäistä kertaa puomin alastulossa ja kyllä vain, homma loksahti melkein heti kohdalleen. Pari läpijuoksua tyhjälle etupalkalle, mutta sitten malttoi jo seisahtua ja namiautomaatti saatiin käyntiin. Lyhyen harjoituksen loputtua säntäsi itse kontaktille tarjoamaan asentoa.

Poppis teki välistä vetoja ensimmäistä kertaa. Tämä onnistuu helposti, kun on kädessä kiinni oleva koira. Keppejä tuo rakastaa ja nyt meni pussi ensimmäistä kertaa radalla. Motivaatiota tuntui kasvattavan se, että treenasin ensin Sohvin kanssa.

Sohvin kuntoa on lähdetty kasvattamaan ihan lyhyillä ja kevyillä lenkeillä. Mutta kotona nuo sitten jumppaa ja spurttaa ja painii keskenänsä jo aika rajustikin eli tulee sitä voikkaa sitten sitäkin kautta. Ensi viikolla on ensimmäinen Anun fysio, niin saadaan tsekattua tilanne.

Nyt toivotellaan hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ja lähdetään pyörähtämään lumilenkille. Me saadaan tänään illallisvieraiden kanssa Sylvi ja Hilma chihut kylään. Ja huomenna pitää paistaa sen sata cairnia uunissa, kun piparkakkutalkoot Messaria varten käynnistyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti