tiistai 11. joulukuuta 2012

Lunta tulvillaan....

Ihana lumipyry koko päivän. Tykkääntykkään, vaikka liikennöintiin pitääkin varata enemmän aikaa. Onneksi olen ollut tämän päivän etänä töissä, joten olen vain kahlaillut koirien kanssa lenkillä ja tehnyt talouden lumityöt, kun perheen miesväki on työmatkalla.

Koirilla oli tänään fyssari, kun Anu pääsi koplaamaan koirat läpi. Sohvilla oli odotetusti lonkissa, erityisesti toisella puolella  klikkejä, joita vähän availtiin. Muuten sai ihan hyvät arviot. Nyt vain liikutellaan monipuolisesti ja kk päästä uusintahoito. Lisäksi takapään vahvistamiseksi tehdään syvässä hangessa kävelykahlauksia. No, ne taitaa järjestyä nyt ihan itsestään :)

Poppis todettiin ikäisekseen hyvin kehittyneeksi, vantteraksi lihaskimpuksi :)  Vaikka lihaksisto on kehittynyt tasapainoisesti, koira hallitsee ja koordinoi toista puoltaan paremmin kuin toista. Anu havainnollisti puolien eroja muutamalla liikkeellä. Aika jännä havainto, varsinkin kun Poppishan on jakaantunut värityksen puolesta selvästi kahteen osaan. Muutama harjoitus junnullekin, jolla puolieroja voitaisiin vähän pienentää. Kaikenkaikkiaan ei mitään ihmeellistä eikun jatketaan samaan malliin.

Koirat ovat olleet kauhean energisiä tänään. Vaikka kuinka yritin niille hieronnan jäljiltä sanoa, että nyt pitäisi ottaa iisisti, niin leikit ja painit vain raikaa. Pops käyttäytyy kuin pahainen kakara ja roikkuu, repii ja alistaa Sohvia. Sohvin kärsivällisyys kestää piiiitkään, mutta pari kertaa päivässä Madamoiselle ottaa niskajunttauksella junnusta luulot pois. Sitten se osaa taas käyttäytyä hetken. Just nyt on menossa palloleikit. Popsilla on sellainen pieni vihreä vinkupallo, kun taas Sohvi leikkii aina tällä isolla karvapallolla. Sohvi saattaa maata pitkät pätkät pallo suussa rauhallisena ja sekös junnua nyppii. Ei kuitenkaan tohdi mennä ottamaan poiskaan :D


Olen itse ihan täpinöissäni eilisestä ratsastutunnista. Teimme puomeja, ja mä niin haluan estekurssille. Alla tuttu ja etenevä Jackie B, ehdoton lempparini. Onneksi seuraavat hörinät jo perjantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti