tiistai 9. lokakuuta 2012

Rauhaa ja raivoa

Meno kotona toisaalla sen kuin rauhoittuu, kun Maman seitsemäs tiineysviikko tulee tällä viikolla täyteen. Ja toisaalta muuttuu entistä villimmäksi, kun nuoriso ei meinaa pysyä pöksyissään. Lenkit  ovat lyhyempiä ja hitaampia eikä Sohvista ole enää paini- ja juoksuseuraksi, joten Pompula alkaa vähitellen kiipeilemään seinille. Kiikuttelee leluja iltaisin syliin, mankuu ja käy nykimässä siskoa korvasta. Lisäksi olen joutunut nyt viimeisiksi viikoiksi vähentämään kotona tehtäviä temppuja ja muita aktivointijupakoita, kun Sohvi haluaa mahansa kanssa välttämättä osallistua enkä halua enää hötkytyttää sitä yhtään. Joten pikkarainen kerää energiaa sisäänsä kuin ilmapallo ja poksahtelee sitten hervottomasti. On viimeisen viikon aikana saanut hulluja hepuleita, joita nähtiin viimeksi pentuiässä.

Tänään rauhoituimme illaksi kaikki töllön ääreen, kun katsoin nauhalta koiran elämää sarjasta vesipelastus ja paimennus -jaksot. Onneksi loppuviikosta Popsille on tarjolla riittävästi puuhaa, kun saa puuhailla niin aksakentillä kuin polskutella uimahallissa Hyvinkäällä. Mama on vielä tämän ja ensi viikon kotona, mutta lähtee sitten mammalomalle  all inclusive -paketilla Kasvattajalaan.

Tämä viikko on myös hevosteluviikko, kun käyn kaksi kertaa ratsastamassa. Olen nyt pariin kertaan mennyt Jackie B:llä, johon olen täysin hurmaantunut. Mukavan kipakan temperamentin omaava puoliverinen ruunikko. Tarjoaa kevyet pukit aina, jos kokee kylkiään kohdeltavan kaltoin. Laukannostot tehdään kokonaan ilman ulkopohjetta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti