keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Gastriitti

Niin oli Poppis-paran olo heikko vielä aamulla, että käytin sen vielä kertaalleen nesteytyksessä tälle päivälle. Sai koko päivän annoksen ihonalle, niin ei tarvitse tuota juomista huolehtia. Lisäksi päädyttiin antibioottikuurille, koska vahvin ehdokas diagnoosille on tällä hetkellä raju bakteeriperäinen gastriitti. Sai vielä tujauksen vatsaystävällistä kipulääkettä lihakseen helpottamaan oloa.

Mutta siis kaikki toistaiseksi saadut labra-arvot kunnossa, röntgenissä ja suppeassa ultrassa ei poikkeava. Ei kuumetta eikä aristuksia. Näillä mennään taas seuraava vuorokausi. Mahansuojalääkkeet annettiin tuossa antibiootin kanssa ja ruiskulla menee ruoka toistaiseksi.

Kova pala on katsoa vajaassa vuorokaudessa nääntynyttä koiraa :(  Nyt me voidaan vain edetä annettujen hoito-ohjeiden mukaan, levätä ja toivoa käännettä parempaan. Jos sitä ei tapahdu, pääsee koira huomenna sisään Viikkin tarkempiin tutkimuksiin.

Hyvien ajoitusten huipuksi kävimme eilen ennen tätä hässäkkää luovuttamassa Mikon kanssa verta, siihen päälle eilinen ilta päivystyksessä, pari tuntia unta viime yönä ja nyt olen melkoisen sekopäisenä lähdössä työmatkalle. Varmaan kupsahdan koneessa tai alan parkumaan turvatarkastuksessa tai muuta mukavaa. Onneksi palaan jo hyvissä ajoin huomenna. Siiheksi Mikko ottaa vetovastuun potilaasta.

Kiitoksia kaikille Teille eri viestikanavin tulleista kannustuksista, ajatuksenne lämmittävät kovasti mieltämme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti