perjantai 19. lokakuuta 2012

A-aa, suu auki

Olipa ylellistä nukkua 9 saakka. Rauhallinen aamulenkki ja sitten pidettiin aamupalarinki. Ensin kahvi tippumaan ja Popsille sapuskat kuppiin, sitten Sohville ravintogeelit lusikasta ja kuivattu kanafilee. Jonka jälkeen lämmitin vähän rasvaista jauhelihaa, jota me sitten ringissä kädestä syötiin. Pops osallistui oman aamupalansa jälkeen mielellään myös tähän houkuttelurinkiin. Ensin minä muka maistelin (äänekästä maiskuttelua, ei saa nauraa), sitten annettiin Popsille, jonka jälkeen Sohvin oli vähän kuin pakko ottaa oma osuutensa. Aika monta hyvää kiekkaa saatiin aikaiseksi. Kaikkeen sitä taipuukin, että saa viimeisillään tiineenä olevan koiran syömään :) En haluaisi millään pakkoruokkia, vaan viimeiseen asti yritetään houkuttelulla.

Luin juuri artikkelin, jossa pitkänlinjan kasvattaja kertoi satsaavansa monipuoliseen ruokaan nartun tiineysaikana ja imetysaikana, jotta pennut tottuisivat eri makuihin. Just. Tulevat Sohvin pentujen kodit, nyt ostamaan ravintogeelejä ja kuivattua kanafilettä. Noh, toivottavasti Taru saa koiran syömään synnytyksen jälkeen normaaliin tyyliinsä: bioska, kaikki orgaaninen kelpaa....

Nyt me ollaan tytöissä siivottu koko huusholli läpeensä. Koirat osallistuivat aktiivisesti imurointiin hyökkimällä suulakkeen kimppuun. Sohvi kun ei enää jaksanut viipottaa imurin perässä, meni taktisesti makoilemaan seuraavaan imurointikohteeseen ja sieltä makuultaan tavoitteli ohiviuhuvaa imuria. Pölyjenpyyhintä oli sen verran tylsää hommaa, että painuivat pihalle. Nyt koirat päiväunilla ja minä voisin käydä juoksemassa lenkin ja sitten valmistella huomiseksi verijäljentekokamppeet. Popsin sisko ja veli tulee leikkimään ja kokeilemaan verijäljestystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti