sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Ihan oma ryhmä

Vedimme toukokuussa cairnporukalle tutustu agilityyn -kurssin. Syyskuussa toteutimme sille jatko-osan. Ja nyt tuo taitava ryhmä varasi oman hallivuoron ja jatkaa opiskelua lajin saloihin. Superhienoa! Olen niiiin ylpeä ryhmästä! Nyt ryhmään saatiin vielä kovan luokan vahvistus, kun Yassu ja Rocky osallistuvat ainakin syksyn ryhmän treeneihin. Parivaljakko on jo kisavalmiita, ja pystyvät varmasti auttamaan muita kurssilaisia.

Kävin ekalla kerralla mukana ryhmän kanssa ja tutustumassa samalla halliin (Agimesta). Oikein passeli paikka tuntui olevan. Ja vitsi, mitä suorituksia nähtiin. Rocky näytti radanmallia Yassun kanssa. Elli oli hämmästyttävän hyvä! Siellä on nyt käynyt se kuuluisa naks terrierin päässä, korjaa jo Sirpan ohjauskämmejä ja tekee hyvin rataa. Lennu oli super, äijällä kesti pakka kaksi ihan kunnon treenipätkää, ja meni valssit ja persjätöt ja kaikki. Maailman ehkä nopeimmalla Pipsalla kävi kierrokset aika kovilla, mutta kun saatiin koira esteille tekee ne moitteetta. Hallin uusi rengas teetti kaikille koirille alkuun töitä, mutta siitäkin selvittiin.

Kyllä me Mintun kanssa päästetään ryhmä hyvillä mielin omilleen. Pian ne jo haastaa meidät... Ja muistakaakin pitää kivaa, se on tärkeintä!

Kaikki kuvat Yasmin Eklund. Kiitos Yassu taas kerran.









2 kommenttia:

  1. Kiitos Anne tsempistä ja tosi kiva kun olit meitä auttamassa. Sinulla on niin tuota kokemusta ja tietoa sekä hyviä neuvoja. Oli tosi kiva harkkapäivä. Aluksi rata tuntui paperilla aika haasteelliselta, valssi ja persjättökin.... Mutta oli tosi kiva tehdä ja onnistuakin radalla. Upea mun Elli<3
    T. Sirpa

    VastaaPoista
  2. Noniin, nyt on kuvat galleriassa :) Harmi että suurin osa epäonnistui, hallissa oli kuitenkin sen verran hämärää... :(

    VastaaPoista