lauantai 6. lokakuuta 2012

Jäljenpätkät

Heräsin näin lauantain kunniaksi klo 6, ja olin jo seiskan jälkeen agihallilla valmistelemassa HSKH:n kisoja. Sain juuri palkinnot kasaan ennen kuin kiiruhdin auttamaan ykkösten radanrakennuksessa. Painoin taas mielenkiintoiset radat mieleeni, voidaan kokeilla omissa harkoissa. Eipäs vain näkynyt taaskaan yhtään cairnia. Katsotaan jos ensi vuonna sitten lunastaisi lisenssin ja tilaisi mein koirille kisakirjat... Eihän se vaadi enää kuin aika paljon ;)

Iltapäivällä käytiin Mikon kanssa vetämässä verijäljenpätkät tuohon lähimetsään. En enää raaski Sohvia ottaa pitkiin jälkiharkkoihin mukaan, mutta pääsee nyt sitten näin vähän käyttämään nenäänsä. Varsin tohkeissaan olivat, kun jälkivälineet kaivettiin esiin. Meillä oli poikkeuksellisesti molemmat koirat metsässä mukana, mutta se ei tuntunut häiritsevän jäljestävää koiraa. Molemmat teki hienon jäljen, Sohvi ei mahansa kanssa pääse höyryämään, joten otti tosi nätit tarkat kulmat. Maalin ohitti jostain syystä ja jatkoi kohti Pompulan jälkeä, joka kieltämättä alkoi liian läheltä. Pops teki ekaa kertaa normijäljen, eli palkkaa vain välikaadossa ja maalissa. Pari hassia, mutta myös pitkää hyvää jäljelläkulkua. Välimakuu ja maali löytyivät tarkasti. Ja nyt molemmat kulkivat nenä kunnolla kiinni maassa. Ikää jäljillä 2,5h.

Rauhallinen köpsöttelylenkki päälle ja nyt voisikin mennä vaikka saunaan ja ottaa lauantain ölpänderin. Kalenterissani on huomiselle vain yksi merkintä, eikä sekään aamusta, juhuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti