keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Lihaliemi porisemassa

Sohvin ruokahalu senkuin vähenee, ja nyt ei oikein mene mikään alas maanittelematta :( Tavalliset raksut, lihat, neut, maksalaatikot on ihan nounou. Se, mikä vielä eilen kelpasi ei mene enää millään tänään. Herkutkaan kelpaa enää valikoivasti. Kuivattu kanafile taitaa olla enää ainoa, minkä syö, kun pelkää, että Pops syö sen muuten. Eilen aloitin täydennysruokinnan nutrigelplussalla, sen sentään lipoo lusikasta. Käsisyötöllä tarjoillaan pieniä murusia pitkin päivää. Pops istuu ihan kysymysmerkkinä vieressä ja hotkii kelpaamattomat palat parempiin suihin.

Koira juo normaalisti, joten vaihdan nyt yhteen kuppiin lihaliemen, että saisi sitä kautta lisäravintoa. Kattilassa porisee kanakoipia, ydinluita ja häränhäntää. Siivilöin lihat talteen ja liemen saavat juotavaksi.

Päiviä takana nyt 55 ja vielä pitäisi jaksaa ensi viikkoon. Koira on muuten ihan reipas, pihalla istuisi vaikka kuinka pitkään, lähtee lenkille ja seurailee perheen puuhia normaalisti. Lämpöjä ajattelin kuitenkin varuiksi alkaa jo seurailemaan. Ja Kasvattaja valmiustilassa ottamaan Maman vastaan tarvittaessa jo aiemminkin. Huh.      

2 kommenttia:

  1. Jaiks! Loviisa jännittää mukana...Tsemppiä Mamalle ja isännälle että emännälle!t. Tarja + muut

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tarja tsempityksistä, ne tulevat nyt tarpeeseen. Tämä kun on melkein jo turhan jännää...

    Terveiset myös teidän kotijoukoille!

    T. Anne & Likat

    VastaaPoista