lauantai 13. lokakuuta 2012

Pops videolla

Aikaiset aamuharkat Ojangossa ja videokamera käytössä. Mukana Minttu, Lulu ja Tacoeläin, Linda ja Topiveli sekä Sanna, Alli ja Lillan. Isot koirat teki isojen koirien juttuja (takaakierto ja valssi) ja Popsin harkat näette noilta videoilta. Kiitos taas kamalasti avustajille, Minttu leikittää ja konttailee targettien kanssa, ja Linda kuvaa. Muiltakin koirakoilta oli hienoa materiaalia, mutta enpä tohdi niitä julkaista ilman asianosaisten lupaa.

Popsin irtoamista hyppysuoralla. Molemmat puolet. Popsin treenit eroavat Sohvin pentutreeneistä siinä, että Popsia ei ole juurikaan palkattu ohjaajan kädestä, joten etenee huomattavasti paremmin suoralla kuin Sohvi aikoinaan, jonka piti joka esteen tehdä kiemura minua kohden kysyen, että oiskos jo palkan aika. Pompula vetää katse naulittuna loppupalkkaan.



Huomioikaa seuraavassa, miten ipana ekaa kertaa pysyi paikallaan odottamassa lähtökäskyä:


Hyppy ja putki -suora, jossa esteet eivät enää olleetkaan ihan suorassa linjassa. Aika varmistelevaa ohjausta minulta:

Tauon jälkeen ihkaensimmäiset valssiharjoitukset ensin kahdella hypyllä molemmin päin ja lopuksi hypyltä putkeen. Alkuun oikaisi targetille suoraan, mutta kun tajusi, mitä haluttiin, niin teki sitten nin. Hyvin pahnanpohjimmainen veti.



Nyt tilanne kotona tämä. Sohvin uusi lokoiluasento, kun tuossa saa mahan mahtumaan mukaan. Pian saunomaan koko revohka ja illalla ihmisväki suunnistaa keikalle katsomaan Putron Samulia. Huomenna kalenteri tyhjä ja suunnitelmissa koti- ja pihatöitä yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti