torstai 9. helmikuuta 2012

Viimeistä vailla

Maanantaina uitiin Pipsan kanssa. Pipsa viihtyi vedessä, Sohvi enemmän altaan ympäriämpäri juoksemalla. Haki lelun moitteetta muutamaan otteeseen, jonka jälkeen näytti siltä, että ui ite hakemaan, kun sitä sinne koko ajan viskot. Veden lämpötilaa oli laskettu edelliskerroista enkä tiedä vaikuttiko se meidän hienohelman viihtyvyyteen.

Lauhana startannut viikko kääntyi kipakoille pakkasille juuri kun piti suunnata agitreeneihin. Niinpä skipattiin ratahurvittelyt ja tehtiin yksittäisharjoituksia siivekkeiden ympärillä ilman rimoja. Takaakiertoa, välistävetoa, pimeää putkea, pintaharjoituksia, pöytää, keinua pöydällä ja muutamat kepit verkoilla. Meni ihan ok, harjoitusten välillä otti vähän häiriötä muista ja olisi niin mielellään käynyt moikkaamassa vieressä treenannutta velipoikaa. Loppulenkillä piti lämpöä yllä leikittämällä Lucaa.

Laumamme siis kasvaa viikon päästä yhdellä pienellä ja pörröisellä cairntyttösellä. Sappihappotestitulokset sain kasvattajalta tänään ja Poppiksen arvo ok. Kasvattajan mukaan pylleröt voivat kaikenkaikkisen mainiosti ja ovat siis kamalia riiviöitä.

Vielä pitäisi kotiutua täältä työmatkalta ja käydä kokeilemassa kuinka täti pysyy lumilaudalla pystyssä. Sohvi menee ensi viikoksi äidilleni hoitoon, kun me käymme korkeanpaikan viimeistelyleirillä. Siitä sitten suoraan äitiyslomalle. Aika rennosti valmistaudun pentuaikaan, kun vertaa aikaa vajaa pari vuotta sitten kun Söhvelöinen saapui. Kamppeet on jo olemassa ja uskon vakaasti, että apukasvattajasta on apua. Ja Mikko saa fanilaumaansa yhden uuden naisjäsenen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti