keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Isoja pieniä tyttöjä

Poppis pääsi eilen saattamaan Sohvi ja Pipsaa isojen tyttöjen lenkille. Pipsa oli Poppiksesta mahdottoman ihana, vaikka Pipsa ei alkuun edes tajunnut koko tirriäistä. Vasta hetken matkaa edettyämme Pipsa hätkähtäen tajusi, että juma toihan taitaa olla koiranpuolikas, jonka jälkeen kävi uudelleen esittäytymässä ja kertomassa, että on jo isompi tyttö. Poppis vain höyrysi menemään, ihanaaihanaa, kaikki on niin ihanaa. Kulki mahdottoman reippaasti hihnassa eikä millään olisi halunnut kääntyä kotiin. Paitsi kun Mikko kaivoi taskusta namit esiin, niin suunnanmuutos olikin jo helpompaa.

Pitäisi varmaan aktivoitua tuon Popparin sisäsiisteysasian kanssa. Nyt isoin osa osuu paperille, osa saadaan ulos ja osa menee lattialle. Ulkona on vain vielä niin mahdottoman jännää, että meinaa tarpeidenteko pieneltä unohtua. Unien jälkeen onnistumisprosentti on erinomainen, muuten menee vielä arpapelinä. Ja tietysti minä vähän huolin tuosta kylmästä enkä raaski pientä kovin pitkään siellä seisottaa. Tai se siellä mitään seiso, vaan viipottaa rohkeasti omia polkujaan minä jo välillä huolissani lipsuttimilla liukastellen perässä :)


Sohvi tuntui nauttivan eilisestä aikuisesta lenkkiseurasta ja koirat saivatkin juosta ja möyrytä vapaana. Pipsa menee tänään sterilointiin, ja täällä pidetään peukut ja tassut tanassa, että kaikki menisi hyvin ja saisimme nauttia Pipsa-neidin seurasta mahdollisimman pian. 

Tänään päästään Sohvin kanssa pitkästä aikaa aksaamaan, katsotaan mitä me vielä osataan. Rata ainakin näytti kimurantilta minun äitiysloman pehmittämään päähäni. Ja kepeistä oli jo verkkoja vähennetty, hui.

1 kommentti:

  1. Aivan ihana viikko. Kylla aitiysloma mammaloman voittaa. Vai voittaako? Toivottavasti paasemme tapaamaan teidan uuden perheenjasen pian topakan chihun kanssa.

    VastaaPoista